De egels beschermen

De egelpopulatie neemt af door uitdagingen in hun leefgebied. Er wordt een egelpopulatietelling gehouden om ons inzicht te vergroten.
Egel drinkt in tuin

Helaas is de egel De egelpopulatie neemt af als gevolg van uitdagingen in hun leefgebied. Om dit aan te pakken neemt Denemarken vandaag een initiatief waar waarbij we een egelpopulatietelling uitvoeren om ons begrip van deze dieren te verbeteren.

Onze kantoormanager, Kirsten Pallesendie over diverse competenties beschikt, dient niet alleen als coördinator voor cursusinschrijvingen, reiskostenvergoedingen en betalingsberichten, maar ook als pleegouder voor een kleine groep egels.

Vandaag had ze het voorrecht om te worden uitgezonden op het TV2 Nieuws, waarin ze haar rol als verzorgster van deze charmante groep dieren bespreekt. Het segment wordt vandaag, 12 augustus, uitgezonden tijdens het nieuws van 19.00 uur op TV 2 Denemarken.

Delen:

Meer berichten

Steve Gale on unsplash.com

Me-dership is not Leadership Either – A Critical Lens on Idealised Leadership

In the realm of leadership, there’s a subtle transformation happening, one that often goes unnoticed – the rise of ‘Me-dership.’ This phenomenon sees leadership language being co-opted to serve personal interests. ‘Me-dership’ involves humble-bragging and self-serving claims of modesty. Join me in exploring how this shift challenges the essence of leadership, as we uncover the complexities of this increasingly prevalent trend in our workplaces.

Read More "
Praten als leiderschapskunst

Management is geen leiderschap

Management is geen synoniem voor leiderschap. Hoewel deze termen vaak door elkaar worden gebruikt, omvatten ze fundamenteel verschillende benaderingen om organisaties te leiden. In de steeds veranderende wereld van vandaag is het onderscheid tussen management en leiderschap van het grootste belang, net als het vermogen van een manager om leiderschap te bieden. Laten we ons eens verdiepen in de belangrijkste verschillen en begrijpen waarom managers in dit dynamische landschap leiderschapskwaliteiten moeten omarmen om te gedijen.

Read More "
Foto door Mohamed Nohassi op Unsplash

Je unieke leiderschapsstijl ontwikkelen

Op het gebied van leiderschapsontwikkeling heerst vaak de misvatting dat je, om een effectieve leider te zijn, de stijl van prominente figuren uit het bedrijfsleven moet imiteren. De ware essentie van leiderschap ligt echter niet in het kopiëren van de aanpak van iemand anders, maar in het cultiveren van je eigen unieke stijl die aansluit bij je waarden en voortbouwt op je bestaande sterke punten. In deze blogpost verkennen we het idee van het ontwikkelen van je leiderschapsidentiteit en hoe je deze reis kunt beginnen met een 360-assessment tool genaamd de Reflected Best Self.

Read More "

We kunnen meedenken
over hoe we kunnen helpen!

Vind je onze artikelen leuk? Nog beter, je kunt ons persoonlijk spreken! Neem contact met ons op zodat we iets kunnen plannen!