De egels beschermen

De egelpopulatie neemt af door uitdagingen in hun leefgebied. Er wordt een egelpopulatietelling gehouden om ons inzicht te vergroten.
Egel drinkt in tuin

Helaas is de egel De egelpopulatie neemt af als gevolg van uitdagingen in hun leefgebied. Om dit aan te pakken neemt Denemarken vandaag een initiatief waar waarbij we een egelpopulatietelling uitvoeren om ons begrip van deze dieren te verbeteren.

Onze kantoormanager, Kirsten Pallesendie over diverse competenties beschikt, dient niet alleen als coördinator voor cursusinschrijvingen, reiskostenvergoedingen en betalingsberichten, maar ook als pleegouder voor een kleine groep egels.

Vandaag had ze het voorrecht om te worden uitgezonden op het TV2 Nieuws, waarin ze haar rol als verzorgster van deze charmante groep dieren bespreekt. Het segment wordt vandaag, 12 augustus, uitgezonden tijdens het nieuws van 19.00 uur op TV 2 Denemarken.

Delen:

Meer berichten

Een zakenvrouw die oproept tot Agile Governance

Agile Governance - wat is het verschil?

Duik in Agile Governance en de rol ervan in het vereenvoudigen van complexe organisatieprocessen. Door governance in evenwicht te brengen met creativiteit kunnen we een omgeving creëren waarin transparantie en aanpassingsvermogen gedijen.

Read More "

We kunnen meedenken
over hoe we kunnen helpen!

Vind je onze artikelen leuk? Nog beter, je kunt ons persoonlijk spreken! Neem contact met ons op zodat we iets kunnen plannen!