Beskyttelse af pindsvinene

Pindsvinebestanden er faldende på grund af udfordringer i deres levesteder. En optælling af pindsvinebestanden afholdes for at forbedre vores forståelse.
Pindsvin drikker i haven

Regrettably, the hedgehog population is experiencing a decline due to challenges in their habitat. To address this, Denmark is observing an initiative today where we are conducting a hedgehog population census to enhance our understanding of these creatures.

Our office manager, Kirsten Pallesen, who holds diverse competencies, serves not only as a coordinator for course enrollments, travel reimbursements, and payment notices but also as a foster parent to a small cluster of hedgehogs.

Today, she had the privilege of being featured on the TV2 News, discussing her role as a caretaker for this charming group of animals. The segment is scheduled to air today, August 12th, during the 7:00 PM news on TV 2 Danmark.

Share:

Flere indlæg

Lad os snakke om
Hvordan vi kan hjælpe!

Nyder du vores artikler? Endnu bedre er det, hvis du kan tale med os personligt! Kontakt os, så vi kan planlægge noget!